Zinko grundades 2013 av mig Sandra Ahlzén och jag är idag stolt över kunna säga att vi är den största barnklädesbutiken i Hälsingland.
Vårt mål 
är att med personlig service, fingertoppskänsla, glädje och kunskap erbjuda en förstklassig shoppingupplevelse med en mix av handplockade märken, tillverkare och den bästa kundservicen. 

Trodde nog aldrig när jag stod där på öppningsdagen att jag bara några år senare skulle kunna säga att vi idag en av landets största fristående, renodlade barnklädesbutiker och det är med stolthet vi nu även kan erbjuda er att handla online. 

På Zinko har vi samlat de senaste trenderna för barn i åldrarna 0 till 16 år. Många kunder prisar oss för att vi är självständiga, inte tillhör en kedja och att vi väljer vårt eget sortiment. Oavsett vad ditt barn har för stil och storlek ska du kunna hitta kläderna hos oss.
Vi kör mycket på känsla och intuition, men det kanske också är det som gör att människor från hela landet stannar till när de passerar och återkommer år efter år.

 


Det som gör vår webshop lite annorlunda är att de du hittar här på nätet, är de kläder vi har i vår butik. Så när du lägger
en order, går vi runt i butiken och plockar ihop dina plagg. Vi har alltså ett ganska litet lager, med få plagg i varje storlek
och saker tar slut fort ibland. 

Vi har medvetet valt bort plast så mycket det går och det betyder att de flesta plagg du får hem inte är inplastade utan ligger tillsammans i ett paket. Hållbarhet är viktigt för oss och vi vill med det säga: tänk noga igenom ditt köp, skicka inte saker fram och tillbaka i onödan, det kostar både oss och miljön massor. 

Har du frågor, tips eller bara vill säga något annat, ring oss gärna 0651-10700. 


Tack för att du handlar i min butik, du låter mig leva min dröm.

Kram Sandra

 

Produkter
Övrigt