Zinko grundades 2013, och vi är idag stolta över att vara den största barnklädesbutiken i Hälsingland. Vårt mål är att med personlig service, fingertoppskänsla, glädje och kunskap inspirera genom att erbjuda en förstklassig shoppingupplevelse och den bästa kundservicen med en mix av handplockade märken och tillverkare.

Hos oss på Zinko kommer du garanterat att hitta det du söker till dina barn.  Vi har samlat det senaste modet, oavsett om du behöver baskläder till garderoben eller vill ha något fint till årets alla festliga tillfällen så hittar du det hos oss. I vårt sortiment hittar du kläder och tillbehör för barn i åldrarna 0 till 16 år.


Zinko öppnade när jag, Sandra Ahlzén kände att det var dags att sadla om i karriären och börja arbeta på hemmaplan istället för att resa. Med tre små barn var det då läge att göra något på orten som skulle underlätta vardagen både för mig och andra Ljusdalsbor. Barnkläder behövs ständigt och jag var den som skulle starta butiken som idag har växt till att bli något mycket mer än jag någonsin kunnat drömma om. Vi är idag en av landets största fristående, renodlade barnklädesbutiker och det är med stolthet vi nu även kan erbjuda er att handla online.
Många kunder prisar oss för att vi är självständiga, inte tillhör en kedja och att vi väljer vårt eget sortiment. Oavsett vad ditt barn har för stil och storlek ska du kunna hitta kläderna hos oss. Erkänner att vi kör mycket på känsla och intuition, men det kanske också är det som gör att människor från hela landet stannar till när de passerar och återkommer år efter år.

Tack för att du handlar i min butik, du låter mig leva min dröm.

Sandra

Produkter
Övrigt