Vår historia

Zinko öppnade en varm augustidag 2013, jag låg sömnlös natten innan och tänkte: "Tänk om det inte kommer någon, tänk om det aldrig kommer någon och handlar i min butik".
Det blev inte så, det blev dundersuccé den där första dagen och sedan dess har det bara rullat på. Butiken är idag både större till yta, proppfull av kläder och vi är nu ett helt litet gäng som jobbar här, men känslan den består.

När du kommer till min butik vill jag att du ska känna dig välkommen, att du får den hjälp du behöver och framför allt att du hittar något som passar just ditt behov och att det är i precis den stil du önskar. Vet att vi inte kan ha allt, men oj, oj, oj. Du ska bara veta hur mycket man faktiskt kan få in i 3 små rum i en gammal kåk från sekelskiftet.


Så vad säljer vi då?
Hos oss hittar du barn och ungdomskläder från baby upp till storlek 176.
Vi vill att det ska vara lätt för dig som kund att hitta fina kläder, god kvalitet och till bra pris och just därför lägger vi ner stort arbete på att välja vilka leverantörer som ska finnas i vår butik. 

Vi har gjort grovjobbet att tittat igenom varenda kollektion hos våra leverantörer, valt ut det bästa och skapat en unik butik där känsla, kvalitet och passform är lika viktigt som utseende. Vi försöker så gott det går att välja ekologisk bomull, återvunna material, och värmande ull.
Hos oss hittar du kläder att älska. 

Jag har verkligen skapat en butik jag älskar, där jag får vara kreativ, får sälja, arbeta med service och jag möter härliga människor varje dag.
Att starta webbshop blir att låta min butik utvecklas ytterligare. Det är samma lokal och samma lager som det alltid har varit, nu ska jag bara ta lite bilder, skriva lite texter och förhoppningsvis få skicka iväg ett paket lite då och då till kunder som bor lite utanför Ljusdal.
 

Tack för att du handlar hos oss, du låter mig leva min dröm!
Kram Sandra